DE | FR | NL

 

Uw liefde brengt eten op tafel.

Tachtig procent van de gezinnen op de Krim komt nauwelijks rond en heeft moeite om te voorzien in de meest elementaire levensbehoeften. De voedselprijzen stijgen elke dag, maar de lonen blijven onveranderd en stijgen niet. Er komen geen goederen uit het buitenland, omdat Rusland onder sancties staat. Het gemiddelde loon op de Krim is 150 euro en het gemiddelde pensioen 104 euro. Aangezien de huur tussen 45 en 60 euro kost, leven veel mensen van slechts 30 euro per maand voor voedsel, of 1 euro per dag. 

Ouderen, zieken en gezinnen met kinderen verkeren in een overlevingssituatie. De zieken kunnen geen medicijnen en hygiëneproducten kopen of een doktersbezoek betalen. Het is gewoonweg onmogelijk voor gepensioneerden om te overleven. Daarom proberen ze oude spullen te verkopen op de markt, rommelen ze in vuilnisbelten en vragen ze hun kinderen en kleinkinderen om hulp.

Dankzij u kan dit gezin overleven.

U laat zich vast en zeker ook raken door hun noodkreet en u aarzelt niet om voedsel, hygiëneproducten, medicijnen voor de zieken en kleding voor ouderen, wezen en ontheemden te voorzien. Hulp en Hoop heeft toegezegd om hen te steunen met een bedrag van 10.000 euro en vertrouwt hiervoor op waardevolle weldoeners zoals u. Uw warm hart brengt hoop aan talrijke mensen in nood die u daarvoor ontzettend dankbaar zijn.

Grâce à vous, cette famille peut survivre.

U kan helpen door:


een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB
(Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00 in België en € 120,00 in Luxemburg). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 / €120,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Schenk Online

Alvast bedankt voor uw steun!

Comments

New comment