DE | FR | NL

De Indische hulporganisatie Purvanchal Gramin Seva Samiti (PGSS) zet zich in voor de inwoners van 1.074 dorpen in het oostelijk gelegen Uttar Pradesh (India). Uttar Pradesh is een van de grootste deelstaten van het land, telt ruim 200 miljoen inwoners en is de meest bevolkte staat in India. De vrijwilligers van PGSS zetten zich voortdurend in om 13 kernproblemen in haar wijde omgeving aan te pakken. Hieronder vallen onder andere de verbetering van de gezondheidszorg, betere sanitaire voorzieningen, de bevordering van inclusiviteit voor kinderen en personen met een handicap in de gemeenschappen, betere rechten van het kind, emancipatie en het opbouwen van sociaal kapitaal voor vrouwen,….

Om al de inwoners uit de meer dan duizend dorpen te kunnen bereiken, hebben ze echter nood aan een voertuig. Door de aanhoudende Covid-19 pandemie, werd het openbaar vervoer in de regio zwaar getroffen en kunnen ze hier niet meer op rekenen. Achtergestelde gemeenschappen en moeilijk bereikbare gebieden zullen dankzij uw steun wederom hulp krijgen van de organisatie.

Hulp en Hoop wil 14.000 euro bijdragen om hen te helpen streven naar een rechtvaardige samenleving met gelijkheid voor iedereen. Helpt u mee?

U kan helpen door:


een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB
(Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00 in België en € 120,00 in Luxemburg). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 / €120,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Schenk Online

Alvast bedankt voor uw steun!

Comments

New comment