DE | FR | NL

Het Sint-Lucasziekenhuis ontvangt steeds meer mensen uit de oorlogsgebieden die verschillende medische behandelingen nodig hebben.

In het Sint-Lukasziekenhuis moeten dringend werkzaamheden uitgevoerd worden om in de komende twee tot drie maanden medische diensten, waaronder operaties, te laten doorgaan voor zieken, gewonden en oorlogsslachtoffers. De overheidsziekenhuizen zijn overvol en meer en meer mensen wenden zich tot het Sint-Lukasziekenhuis voor hulp.

De laatste werken zijn: het plaatsen van binnendeuren voor patiëntenkamers en dokterskamers, branddeuren en aluminium scheidingswanden, operatiezalen, beschermende wandpanelen, plafonds, verlichting, liften, vloeren, sanitair en de aankoop van meubilair en uitrusting.

Met uw gift voor dit ziekenhuis kan u heel concreet binnenlands ontheemden steunen, mensen die de oorlog zijn ontvlucht en niet naar West-Europa zijn vertrokken, maar onderdak hebben gevonden in West-Oekraïne.

U kan helpen door:


een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB
(Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00 in België en € 120,00 in Luxemburg). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 / €120,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Schenk Online

Alvast bedankt voor uw steun!

Comments

New comment