DE | FR | NL

De Warmste Week 2018: Kunnen wij rekenen op uw steun?

De laatste jaren is De Warmste Week niet weg te denken tijdens de laatste week voor Kerstmis. Honderden verenigingen, organisaties en scholen organiseren elk jaar weer talloze acties voor hun zelfgekozen goede doel.

Sinds vorig jaar is ook Hulp en Hoop vzw ingeschreven als goed doel tijdens De Warmste Week. Wij zijn een vereniging die zowel sociale als materiële hulp verleent aan erkende ontwikkelingslanden. Zo ondersteunen wij wereldwijd projecten voor mensen die getroffen zijn door oorlogsgeweld, natuurrampen, armoede en andere problemen zoals verslaving, en projecten die het leven van vrouwen en kinderen verbeteren.

Wij doen mee met Music for Life

Vorig jaar kozen wij twee focusprojecten: de heropbouw van enkele dorpen rond Mosoel (Irak) die zwaar getroffen werden door het geweld van IS, en het project ‘Een Druppel Melk’ in Aleppo (Syrië). Door dit project kunnen families gratis aan de nodige zuivel voor hun kinderen en baby’s geraken in een stad die de oorlog nog niet te boven gekomen is. In beide landen is de nood nog steeds groot. Daarom zetten we deze projecten dit jaar opnieuw in de kijker.

 

Hoe kan u ons helpen?

Voor meer informatie kan u ons bereiken via info@hulpenhoop.be of via het telefoonnummer 016/39 50 50. Ons kantoor is geopend op weekdagen van 9u00 tot 16u30. U kan ons ook terugvinden op www.hulpenhoop.be

Voor de Warmste Week kan u met het ‘Vlammetje van de Hoop’ (€ 7,00) deelnemen aan onze Kaarsenactie. U kan ook zelf een actie organiseren (koeken- of wafelenbak, De Rospot, deelnemen aan de Warmathon of een plaatje aanvragen voor Hulp en Hoop). Misschien wil uw bedrijf of organisatie meehelpen? Een actie organiseren kan tot en met de Warmste Week (18-24 december). Alle informatie hiervoor kan u terugvinden op www.dewarmsteweek.stubru.be.

Wij willen u graag bedanken voor uw interesse in onze organisatie.

Alvast bedankt voor uw steun!

 

U kan helpen door:


een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB
(Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00 in België en € 120,00 in Luxemburg). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 / €120,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Schenk Online

Alvast bedankt voor uw steun!