DE | FR | NL

 

De oorlog in Syrië onderbrak de opleiding van duizenden studenten. Deze jonge generatie mag niet verloren gaan. Daarom helpt Hulp en Hoop met meer dan 10.000 studiebeurzen. Om een universiteitsstudent(e) in Damascus zijn/haar studies te laten voortzetten is 20 euro per maand nodig om de studie- en transportkosten te betalen voor de duur van het academisch jaar (8 maanden).

 

 

De commissie voor humanitaire en maatschappelijke campagnes heeft gratis zendtijd toegekend aan Hulp en Hoop vzw voor een tv-spot op Eén en Canvas en voor een radiospot op Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel en Klara in de week van 11 tot en met 15 november 2019. We hopen met de spots mensen aan te spreken om studenten in Syrië te steunen.

De toekomst van Syrië ligt in hun handen, maar hun hoop ligt in uw handen. Geef dus hulp en daarmee ook hoop aan deze Syrische studenten. Zij zullen u er dankbaar voor zijn.

Zag u hen op televisie? Of hoorde u de radiospot? Bekijk hier de tv-spot:

https://drive.google.com/open?id=1FyJwzQYSZ4amfFn16A-NQJIaaIVqLV-w

 

 

 

U kan helpen door:


een gift voor een sociaal project op rekeningnummer IBAN: BE11 4176 0100 0148 en BIC: KREDBEBB
(Hulp en Hoop vzw – met fiscaal attest vanaf € 40,00 in België en € 120,00 in Luxemburg). Zij die in de loop van het jaar € 40,00 / €120,00 of meer schenken voor een sociaal project, ontvangen het volgende jaar automatisch een fiscaal attest.

Schenk Online

Alvast bedankt voor uw steun!

Comments

New comment